[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_bottom=”40″][vc_column][vc_column_text]

SIAT F44

[/vc_column_text][vc_separator type=”normal” color=”#000000″ transparency=”0.5″ up=”15″ down=”15″][vc_column_text]


Den fuldautomatiske kartonrejser F44 rejser kartoner og lukker dem i bunden med en selvklæbende tape. Kartonrejseren er særdeles velegnet til indbygning i fuldautomatiske pakkelinjer med fyldestationer og kartonlukkere, da alt, hvad den kræver, er manuel opfyldning af kartonmagasinet.

 

F44 har kartonmagasinet monteret på linje med drevbåndet og ikke som på andre kartonlukkere med en vinkel på 90°. Åbning og foldning af karton foregår i én bevægelse.

 

De forskellige kassestørrelser kan indstilles med manuel spindel.

 

F44 er det økonomiske og pålidelige valg til rejsning af kasser i det mindre pakkeri, der kører serier af ens kartonstørrelser.

 

Kartonrejseren sikrer en ensartet produktion af kasser både med kvalitet og mængde.

 

Fordele

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *