Miljø og bæredygtighed

Omtanke for klimavenlig udvikling

Hos USP har vi omtanke for fremtidens klima, og vi tilbyder bæredygtige løsninger, som skaber merværdi for vores kunder. Vores løsninger resultere blandt andet i optimerede pakkeprocesser og et reduceret materialeforbrug, som alt sammen bidrager til et reduceret CO2-aftryk.

For USP betyder bæredygtighed, at vi leverer intelligente løsninger til vores kunder, som skaber højere effektivitet i pakkeprocessen og tilmed tilgodeser miljøet gennem materialevalg og materialereduktion.

Bæredygtighed

Bæredygtighed i USP

Vi bringer miljø og bæredygtige spørgsmål og svar, ind i vores daglige arbejde og løsninger. Vi har fingeren på pulsen og holder os opdaterede om de nyeste trends på markedet, hvor værdiskabende løsninger er i højsædet. 
Vi vil gerne give en dybere indsigt i de fordele der er ved, at vælge produkter produceret med bæredygtige materialer, og hvordan vi som organisation bedst muligt kan vejlede vores kunder omkring materialevalget.
Hvordan gør vi det?
Vi har opstillet 5 initiativer og løsninger:
  • Materialereduktion
  • Genanvendelse
  • Biobaserede produkter
  • Bionedbrydelige produkter
  • Papir- og miljø certificeringer

Bæredygtige initiativer og løsninger

Materialereduktion

Hos USP arbejder vi på at lave intelligente løsninger sammen med vores kunder som optimerer pakkeprocessen hos kunderne og samtidig giver miljømæssige forbedringer.
Som specialister har vi meget erfaring og en god track record i at lave materialebesparelser. Vi har blandt andet udviklet optimeringsprogrammer og interne processer der sikrer kunderne lavt materialeforbrug og høj kvalitet i både proces og færdig løsning.

Genanvendelse

Hos USP har vi fokus på genanvendelse, og indtænker det som en del af det daglige arbejde. Stadig flere af vores produkter indeholder genanvendte materialer, enten helt eller delvist, og de fleste af vores produkter er velegnede til at blive indsamlet og genanvendt.

 

Vi vil løbende udvikle vores produkter med den målsætning at de skal kunne genanvendes og indeholde en stadig stigende andel af genanvendt materiale.

Biobaserede produkter

USP sælger en række biobaserede produkter herunder strækfilm, som har den fordel, at materialet er baseret på vedvarende ressourcer og dermed er bæredygtigt. Biobaserede produkter har generelt et væsentligt lavere CO2 aftryk end oliebaserede produkter. Vi vil løbende introducere flere og flere helt- eller delvist biobaserede produkter.

De biobaserede råvarer kommer fra forskellige typer af planter/træer, men fælles for dem alle er at de udelukkende kommer fra affald eller spild fra anden produktion.

Bionedbrydelige produkter

Bionedbrydelige produkter kan under kontrollerede forhold nedbrydes.

USP har produkter der er biobaserede og produkter der er oliebaserede, hvor der er tilført et additiv der gør produktet bionedbrydeligt under de rette betingelser. Vi har i dag flere bionedbrydelige produkter, og vi vil løbende introducere nye produkter.

Papir og miljø certificeringer

USP har mange papir- og papbaserede produkter/løsninger.

De fleste af produkterne er FSC certificerede og USP er som virksomhed FSC certificeret. Der kommer løbende nye produkter og løsninger baseret på papir og andre organiske materialer.

Se vores bæredygtige initiativer her

  • Cases
  • Kundereferencer
  • Nyheder
  • Videnscenter

USP præsentere Ecolution – Næste generations strækfilm! Er du på udkig efter en innovativ og bæredygtig løsning til dine palleemballeringsbehov? Så behøver du ikke lede længere end Ecolution, som er den næste generation…

Truepaper

I Ubro SystemPac går vi meget op i bæredygtighed og du kan læse med lige her og se lidt nærmere på vores banderolepapir fra ATS; True Paper! Vi er begejstrede for at introducere…

Fra Bølgepap til Beskyttelse: Optimeret, professionel emballage i tre trin!  Opdag forvandlingen af bølgepap til skræddersyede, forseglede kasser – klar til at beskytte og præsentere dine produkter på en effektiv og professionel måde! …

FN’s Verdensmål – Vores mål

Velgørende formål

Hos US tager vi vores sociale ansvar alvorligt. Udover at have et mål om altid at skabe bæredygtige løsninger for både miljøet og brugerne af maskinerne, donerer vi hvert år penge til en række velgørende formål. Vi vil være med til at større og skabe bedre vilkår for dem, der er sværere stillet end andre.