[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_bottom=”40″][vc_column][vc_column_text]

ZED

[/vc_column_text][vc_separator type=”normal” color=”#000000″ transparency=”0.5″ up=”15″ down=”15″][vc_column_text]


Flowpakkemaskinen ZED er kendetegnet ved et simpelt og brugervenligt design. ZED flowpakkeren kan håndtere op til 30 pakker i minuttet. Maskinen aktiveres med en fodpedal eller med trykknapper.

 

Ved hjælp af et simpelt håndhjul er det muligt let at ændre den vertikale hældning fra 0-80°.

 

Forskel i hældningsgrad ændrer på hastigheden, hvormed produktet falder, hvilket gør maskinen i stand til at arbejde i både horisontale og vertikale positioner afhængig af produktet.

 

ZED Flowpakker kan håndtere en bred vifte af produkter fra fødevarer, som frugt og grønt, brød, konfekture, mejeriprodukter og til en lang række non-food produkter, både som enkeltstående og grupperede.

 

Fordele

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *