[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_bottom=”40″][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Pronova 535

[/vc_column_text][vc_separator type=”normal” color=”#000000″ transparency=”0.5″ up=”15″ down=”15″][vc_column_text]Posepakkemaskinen Pronova 535 er i rustfrit stål en robust og effektiv pakkemaskine, som primært er designet til 24 timers brug i automatiske pakkelinjer, hvor der pakkes produkter, som kræver hygiejnisk pakning.

 

Det er muligt at pakke tunge produkter både vertikalt og horisontalt takket være det supporterende transportbånd (valgfrit).  Maskinen er designet til at kunne operere i et hårdt miljø.

 

Maskinen åbner for flere poser samtidig til pakning. Det er let at justere poseåbningen på maskinen, så den kan tilpasses produktets størrelse og form.

 

 

Fordele

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *