[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_bottom=”40″][vc_column][vc_column_text]

Cordstrap CBT35

[/vc_column_text][vc_separator type=”normal” color=”#000000″ transparency=”0.5″ up=”15″ down=”15″][vc_column_text]


Cordstrap CBT35 er et special designet værktøj til vores stærke polyester bånd. Den er kraftfuld, ergonomisk og giver brugere af Cordstrap polyester bånd muligheden for at opleve den nyeste batteridrevne teknologi.

 

Cordstrap akku båndstrammer er designet til at yde til op til 800 daN, hvilket er tilstrækkeligt til bånd fra 19mm til 32mm.

 

CBT35 giver mulighed for at stramme Cordstrap bånd mere effektivt, når du bruger denne maskine. Det er en nem håndholdt maskine, som giver mulighed for hurtig og nem båndstramning.

 

Maskinen har 10 stramningsniveauer, og har en kapacitet på over 200 båndstramninger per batteri.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *