[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_bottom=”40″][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Mosca MO-M-8 bordmodel

[/vc_column_text][vc_separator type=”normal” color=”#000000″ transparency=”0.5″ up=”15″ down=”15″][vc_column_text]Manuel strapmaskine til omsnøring af kasser og bundter.

 

Til de simple pakkeopgaver i pakkerier, hvor der pakkes relativt få kasser. Omsnøringen foretages manuelt af operatøren og tilspænding og svejsning sker automatisk. Der svejses med varmelegeme.

 

Maskinen er monteret på hjul (hvoraf 2 kan låses) hvilket gør den mobil, og den kan højdeindsilles, så den kan passe til forskellige arbejdshøjder. Da maskinen ingen ramme har, er det muligt at omsnøre meget store kasser eller bundter, og emner som er meget lange er nemme at håndtere. Det gør maskinen meget fleksibel.

 

Fordele:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *