[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_bottom=”40″][vc_column][vc_column_text]

ATS US2000 Automatisk

[/vc_column_text][vc_separator type=”normal” color=”#000000″ transparency=”0.5″ up=”15″ down=”15″][vc_column_text]US2000 er en automatisk banderolemaskine med ultralydssvejsning, hvilket sikrer en røg- og lugtfri svejsning. Banderolemaskinen kan leveres med mange rammestørrelser samt justeres i højden, hvilket sikrer en ergonomisk arbejdsposition, hvad enten det er fra stående eller siddende position.

 

Rammestørrelsen kan justeres til at passe produktet, hvilket er med til at forbedre gennemløbstiden og øge produktiviteten på pakkelinjen.

 

De uendelige muligheder for at indstille banderolestramningerne sikrer, at selv de mest skrøbelige produkter kan banderoleres.

 

Fordele

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *