[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

USP Miljøvenlige Klæberuller

[/vc_column_text][vc_separator type=”normal”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Hos Ubro SystemPac har vi relanceret USP klæberullen. Således kan vi hermed tilbyde vores kunder endnu et initiativ der gør pakkeprocessen grønnere.

 

 

Hvorfor bruge pakketape når du pakker miljøvenligt?

Vi oplever at mange af vores kunder i stigende grad vælger miljøvenlige og genanvendelige emballeringsprodukter til, for at skabe en grønnere indpakning og beskyttelse til deres varer. Så er det smadder ærgerligt at pakken ender med at blive lukket med pakketape. Pakketape er fremstillet af Oriented PolyPropylene (OPP plast) der belaster miljøet unødvendigt.

 

 

Derfor skal du lukke dine kartoner med USP klæberuller

 

 

 

 

 

 

 

Grøn omstilling har stor betydning for en reduktion af COudslippet; og her indgår papirbaserede produkter som et led i omstillingen.

 

 

Sådan bruger du klæberuller:

Klæberuller påføres let på kartonen og dispenseren er nem at håndtere samt lydsvag. Kartonen får et miljøbevidst udtryk.

Klæberen er vådaktiveret og kører igennem dispenserens vandkar hvor en fejebørste påføre vand, hvorefter stykket af klæberulle kan monteres på kartonen hvor den ønskes lukket.

 

 

Måske er du også interesseret i miljøvenlige produkter i vores nye Ecolution serie:

USP Ecolution Strækfilm – Læs mere

USP Ecolution Polyolefin – Læs mere

USP Ecolution Recycled Topfilm – Læs mere

 

 

Hvis du ønsker at vide mere om USP’s tiltag til en grønnere pakkeproces, kan du se nærmere her.

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”21067″ img_size=”medium” qode_css_animation=””][vc_single_image image=”21294″ img_size=”medium” qode_css_animation=””][vc_single_image image=”21293″ img_size=”medium” qode_css_animation=””][vc_empty_space height=”50px”][vc_single_image image=”21329″ img_size=”medium” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]