[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

SIAT og USP fejrer 30 års jubilæum

[/vc_column_text][vc_separator type=”normal”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Helt unikt er det, at USP har forhandlet italienske kartonlukkere i mere end 30 år. SIAT og USP kan herfor fejre et velholdt og værdsat samarbejde.

 

USP’s direktør Jørgen Staun er netop kommet tilbage fra Milano for at besøge SIAT. På billedet øverst til højre får vi et smugkig på SIAT’s showroom hvor flere af deres populære kartonlukkere er udstillet.

 

Retur fra besøget i Italien, kunne Direktør Jørgen Staun løfte lidt af sløret for hvad SIAT har i deres pipeline den kommende tid. Vi kan glæde os til at blive præsenteret for nyheder indenfor både kartonlukkere og kartonrejsere i løbet af 2020.

 

Hvad gør en kartonlukker?
Maskinen lukker foldekartoner med selvklæbende tape og den findes i mange varianter lige fra de semi-automatiske modeller med manual kartonindstilling og op til de store fuldautomatiske maskiner der automatisk indstiller sig til kartonstørrelsen og håndterer alle øvrige processer automatisk.

 

Økonomisk forsvarlige
Kartonlukkere er en relativt billig og nem måde at effektivisere en virksomheds pakkeproces i forbindelse med lukning og forsegling af kartoner. Med en kartonlukker får du en hurtig, ensartet og god forsegling af kartonen, samtidig med at maskinen overtager en hård og ensformig arbejdsproces.

 

Fordele ved SIAT kartonlukkere:

 

Bredt sortiment af kartonlukkere og kartonrejsere

Skal du rejse kartonner – Se her

Skal du lukke kartonner – Se her

 

Det brede udvalg af kartonlukkere, kartonrejsere, rullebaner og tilbehør giver USP gode muligheder for at løse de opgaver de møder ude hos kunderne.

 

Hvis du ønsker at vide mere om kartonlukning eller lignende løsninger kan du finde dem lige her.

 

Kunne du tænke dig at høre mere om maskinerne og hvilke muligheder de kunne give hos dig så kontakt os her, så kigger vi gerne på hvordan vi kan løse dine udfordringer/ønsker på området.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”21613″ img_size=”large” onclick=”img_link_large” qode_css_animation=””][vc_empty_space height=”52px”][vc_video link=”https://youtu.be/9v-1tsPGu1s”][vc_empty_space height=”52px”][vc_single_image image=”16531″ img_size=”large” onclick=”img_link_large” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][button icon=”” target=”_parent” text=”Tilbage til nyhedsoversigten” link=”/nyheder/”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]