[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

I topform efter 20 års filmsucces

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” up=”7″ down=”7″][vc_column_text]Unitech har i mere end 20 år leveret værdiskabende løsninger inden for fuldautomatiske strækfilmsanlæg. Anlæggene er tilpasset specifikke produktionsbehov og er yderst driftssikre.

Fuldautomatiske strækfilmviklere fra italienske Unitech har været repræsenteret på det danske marked i mere end 20 år. Gennem årene, har maskinerne opbygget et ry som ekstremt driftssikre og tilpasningsvenlige.
”De maskiner, vi solgte i 1990’erne, er fortsat fuldt funktionsdygtige og producerer dagligt. Der er sågar kunder, som bygger videre og udvider deres Unitech maskiner.” beretter Christian Lyngsø, salgschef hos Ubro Systempac A/S.


Satser på Unitech

Et eksempel på dette er DLF, verdens største kløver- og græsfrøproducent. De besluttede for et års tid siden at integrere en automatisk top-arkspålægger til deres anlæg i Nørre Alslev.
”Vi har haft vores fuldautomatiske Unitech strækfilm vikler siden 2001, og den kører upåklageligt. Den omvikler cirka 100 paller med græsfrø dagligt, så vi er meget afhængige af stabiliteten – og derfor er det også Unitech maskinellet, vi satser på i årene fremover” fortæller operatør Finn Lundgaard.


Kundetilpassede løsninger

Unitechs anlæg er bygget af enkle og robuste komponenter, i et meget servicevenligt layout og med unikke forstrækssystemer. Desuden lægges der stor vægt på, at anlægget skal kunne tilpasses kundens specifikke behov. Unitech maskinerne kan altid udvides og videreudvikles, hvis behovet opstår – netop som DLF har gjort.


Virkede fra dag ét

Netop tæt kundedialog og individuel tilpasning har været nøgleord for det anlæg, som gennem Daifuku er leveret til SuperGros Ringsted.
Her havde man blandt andet ønsker om ændringer i gear, motorer og sikkerhedsbarrierer, samt specielle rengøringsmæssige- og palleseparerings behov.
”Selvfølgelig har der været lidt udfordringer undervejs med så omfattende tilpasninger, men dialogen med Ubro Systempac og Unitech har været konstruktiv og positiv hele vejen igennem. Og – nok så vigtigt – anlægget har virket fra dag ét” lyder det fra Jørgen Brade, servicemanager hos Daifuku Danmark.

 

Tre stærke serier

Unitechs fuldautomatiske strækfilmviklere produceres i en serie med:

 

Ubro Systempac A/S i Hvidovre forhandler Unitech maskinerne i Danmark.

 

Tak til DKI Logistics, DLF og Daifuku Danmark for at medvirke i artiklen.

 

[/vc_column_text][vc_separator type=”normal”][button icon=”” target=”_parent” text=”Tilbage til cases” link=”/om-os/cases/”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]