Minipack-Torre er verdens førende producent af foliepakkemaskiner

Ubro SystemPac er forhandler af italienske Minipack-Torre. Maskinerne er af meget høj kvalitet, har stor brugervenlighed og praktisk design.

Vores udvalg af Minipack-Torre foliepakkemaskiner dækker vinkelsvejsere, fuldautomatiske vinkel– og sidesvejsere, krympetunneler, og banderolekrympemaskiner.

Fælles for alle foliepakkere er, at de kan pakke dine produkter ind i folie enkeltvis eller i bundter så de er stabiliserede og klar til transport. Alt afhængig af produkt, anvendelse, formål, produktion og distributionskanal kan det variere hvilken maskinlinje og model der egner sig bedst til lige netop dit pakkebehov.

Eksempelvis kan det variere hvilken slags dagligvarehandel der skal varetage dit produkt og derfor, vil det variere hvordan det skal håndteres i forretningen. Skal varen stå enkeltvis kan det være en fordel, at bundte produktet sammen i en folie der er let for medarbejderen at åbne. Hvorimod det kan være fordelagtigt at pakke varerne anderledes hvis de skal sælges i bundter. Her kan vi tilbyde en stærk foliepakning der efterlader små åbninger i begge ender af det folieindpakkede bundt der gør det let at håndtere for medarbejderen såvel som kunden.

Derfor skal du vælge en foliepakkemaskine:

ErgonomiAt pakke produkter med folie i hånden er hårdt, slidsomt arbejde. Det er en arbejdsopgave, som generelt anbefales automatiseret på de danske arbejdspladser.

Økonomi
Det tager lang tid at foliepakke i hånden. En maskine kan pakke produkterne på kort tid. Folie til maskiner er billigere end folie til håndpakning. Herudover udnytter maskinen folien optimalt, og du kan på sigt spare endnu flere penge.


Pakkekvalitet
Maskinen arbejder fuldstændigt ensartet, uanset produktets højde og beskaffenhed. Det sikrer god pakkekvalitet og et ensartet visuelt udseende.


Produktivitet
Maskinen arbejder driftssikkert i højeste tempo fra arbejdsstart til -slut.


Arbejdssikkerhed
Ingen usikre arbejdspositioner med risiko for skader

Samlet set opnår man et stort udbytte, som kan aflæses både i arbejdstrivsel, færre sygedage, tilfredse kunder og bedre økonomi.

Fordele ved foliepakkemaskiner fra Minipack-Torre

I videoen præsenteres banderolekrympemaskinen MS70 der er udviklet til foliepakning af produkter, som skal bundtes eller grupperes (dåser, flasker, æsker m.m.)


EFFEKTIVITET
Den nye MS-serie af Minipack-Torre Gramegna bundtmaskiner er karakteriseret ved alsidigheden i modellerne, der kombinerer effektivitet, pålidelighed og høj ydeevne. Alt dette garanterer ideelle arbejdsforhold i enhver situation brugeren udfører aktiviteten.


ALSIDIG
MS-modellerne er i stand til at opfylde ethvert indpakningskrav takket være det store udvalg af muligheder.


SIKKERHED
De er bygget med en solid enkelt-enheds struktur og er udstyret med en sikkerhedsfotocelle, der blokerer tætningsbjælken, når den møder en forhindring i sin vej.

Du kan udforske vores sortiment af foliepakkemaskiner fra Minipack-Torre lige her.

Ønsker du at kontakte os for yderligere information kan du ringe på 3677 8200 eller skrive til mail@test.ubro-systempac.dk.