Forbo Siegling strapper mange paller om dagen, en proces, som i mange år har foregået manuelt med håndholdt båndstrammer og pallenål. Det er også en proces, som slider rigtig meget på kroppen, hvilket var medvirkende til at deres lagermedarbejder igennem mange år måtte sygemelde sig med dårligt knæ.

 

Hos Forbo Siegling værdsætter man loyale medarbejdere, og derfor valgte de at købe en ErgoPack 725E TripleX. På billedet ses Tobias, som udfører pallestrapning med deres nye maskine.

Hvad er ErgoPack?
ErgoPack leverer unikke, innovative og ergonomiske palleomsnøringsmaskiner, som effektivt og fleksibelt omsnører dine paller mens medarbejderens helbred bliver skånet. I mange år har der været et hul i branchen mellem manuel omsnøring med en båndstrammer og fuldautomatiske palleomsnøringsmaskiner, det hul udfylder ErgoPack.

Færre sygedage
Manuel omsnøring giver ledproblemer. Det er hårdt for kroppen og på ingen måde ergonomisk. Rygproblemer er den hyppigste årsag til sygedage. Hvert år behandles mange tusinde mennesker for eksempelvis rygproblemer. Den primære årsag til rygsmerter på arbejdspladsen skyldes dårlig kropsholdning og gentagne usunde bøjninger af ryggen. ErgoPack-maskinerne er certificeret og anbefalet af den landsdækkende tyske kampagne for en sundere ryg. ”Aktion Gesunder Rücken e. V.”

Bedre finansieringsmuligheder
Vi har forbedret finansieringsmulighederne. Vi tilbyder nu at du kan lease, finansiere eller leje en ErgoPack maskine hos os. Det gør vi for at øge fleksibiliteten samt imødekomme efterspørgslen på markedet. Kontakt os for at høre nærmere om dine finansieringsmuligheder!

Du kan læse mere om det innovative palleomsnøringssystem her

Vi tilbyder en uforpligtende præsentation af de interessante og spændende muligheder du kan få med ErgoPack, kontakt os på tlf. 4019 9974 eller lb@ergopack-danmark.dk